Godišnji plan rada
Program rada Udruge vinogradara i vinara “Brenta” za 2019. god (PDF dokument, 140 kb)
Program rada Udruge vinogradara i vinara “Brenta” za 2019. god (PDF dokument, 140 kb)
Degustatori dijele miris vina na aromu i buké. Aroma je svjež, voćni miris grožđa koji se osjeća u vinu, dok je buké dio koji dolazi od fermentacije i starenja. Buké je puno kompleksniji i zreliji.
Vina iz hladnijih krajeva su blijeđa, a ona iz toplijih imaju više žutu boju. Što se tiče crnih vina, mlada imaju svijetlo crvenu boju, a starija su tamna, skoro smeđa.
U 15 stoljeću je pacijentima u njemačkim bolnicama bilo dozvoljeno sedam litara vina dnevno!
Izrada web stranica financirana sredstvima Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.
© 2021 Udruga vinogradara i vinara Brenta
Site by InsulaBit